Om Västerås Ventilation

– Med en djup passion för luftkvalitet och en stark övertygelse om att varje andetag du tar ska vara rent och friskt.

Målsättning

Med över 10 års erfarenhet inom ventilation startade vi 2022 företaget Västerås Ventilation med en tydlig målsättning; Att kunna erbjuda det bästa inom ventilation, allt under ett och samma tak. Men det som verkligen särskiljer oss är det personliga engagemanget vi lägger i varje uppdrag. För oss handlar inte bara om att installera ventilationssystem, det handlar om att förstå dina unika behov och önskemål.

Vi skräddarsyr för just dig

Vi tror på att skapa skräddarsydda lösningar som passar perfekt för just dig. Vi arbetar med alla typer av ventilationsarbeten och hjälper både privatpersoner, företag och fastighetsägare att få ett bättre inomhusklimat. Vårt serviceområde sträcker sig över hela Mellansverige men vi är verksamma i hela landet om behovet finns.

Vårt team

När du väljer att jobba med oss, väljer du också att arbeta med ett team av passionerade och kunniga människor som brinner för att skapa en hälsosam inomhusmiljö. Vårt team består av proffs inom ventilation, värme och kyla. Vi bistår med helhetslösningar och hjälper till med projekt, allt från ritning till att sista skruven är åtdragen.